У китайському зоопарку Yunnan Wild Animal Park відвідувачі, роблячи знімки на пам’ять, до смерті закатували двох павичів…

Птахів передавали з рук у руки, виривали на пам’ять пір’я, тому спочатку один, а через три дні і другий павич померли від шоку.

Як заявила адміністрація зоопарку, смерть першого павлина настала від больового шоку і переляку, після того як його довго тіскала ціла юрба туристів. За розповіддю очевидця, павлина тримали для зйомки відразу кілька людей, з силою висмикуючи при цьому пір’я з хвоста. Після інциденту керівництво зоопарку опублікувало заяву, різко засудивши поведінка любителів зйомок з тваринами. Однак через кілька днів ще четверо відвідувачів до смерті закатували іншого павлина. Хоча адміністрація зоопарку називає основною причиною смерті птахів переляк і больовий шок, поліція має намір провести додаткове розслідування інцидентів.

У зоопарку Yunnan Wild Animal Park в даний час мешкають понад 6800 павичів, в тому числі рідкісні білі. Птахи можуть вільно переміщатися по території парку серед людей. За задумом адміністрації зоопарку, таким чином, відвідувачам надається можливість відчути себе в гармонії з дикою природою.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here