За повідомленнями тайських влади, проведена нещодавно в Бангкоку експертиза ДНК підтвердила, що виявлені в джунглях Пхукета людські останки, що належать викраденому в початку березня росіянину Олексію Слабінському…

Нагадаємо, 8 березня 2014 року в поліцію острова надійшла заява про зникнення двох російських туристів, які проживали на Пхукеті за студентськими візами, — Олексія та Яни. Близькі зниклих росіян повідомили, що ті дзвонили їм і просили переказати їм близько 100 тисяч $ — для погашення боргів. Після цього зв’язок з Яною і Олексієм була втрачена.

І ось днями пхукетские влада вже офіційно підтвердили, що тіло, знайдене в кінці березня в джунглях острова, належить Олексію Слабінському. Смерть наступила в результаті удару тупим предметом по голові.

Повідомляється, що аналіз ДНК був узятий у його сестри Тетяни. Також для впізнання останків використовувалися результати аналізів з стоматологічної клініки, яку відвідував загиблий.

Зараз висновок експертизи передано страховику, в якому Олексій Слабінський був застрахований. Після залагодження всіх формальностей, його тіло відправлять до Росії для поховання.

Пошуки злочинців, замішаних у вбивстві росіянина, тривають. Поліція Таїланду підозрює у злочині трьох чоловіків слов’янської зовнішності: 44-річного Олександра Бойчука, 57-річного Олександра Новичкова і ще одного невідомого, який, швидше за все, вже давно покинув межі країни.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here