Сьогодні стало відомо, що надходить всупереч раніше інформації, створювана в даний час дисконтна авіакомпанія «Добролет» все ж полетить в Крим…

Більш того, за словами представника «Аерофлоту», Сімферополь стане ключовим напрямком нового російського перевізника, перші польоти якого заплановано вже на наступний місяць – червень.

Раніше планувалося, що нова російська авіакомпанія «Добролет» (для тих, хто не в курсі, це 100% аэрофлотовская донька), з’єднає російську столицю з Пітером, Самарою, Уфою, Перм’ю, Єкатеринбургом і Краснодаром. А пізніше число напрямів планувалося довести до 12, а пасажирооборот до 10 млн. чоловік в рік. Але це навесні в ЗМІ з’явилися повідомлення, що компанії не вдалося отримати сертифікат експлуатанта, тому оголошена польотна програма на 2014 рік перебувала під великим питанням.

Але завдяки раптовому входження Криму до складу Росії, і потребі ринку в недорогих авіаквитки і транспортної інтеграції півострова з іншими регіонами, сертифікат експлуатанта Добролету все ж видали. І вже навіть визначена дата першого польоту, але вона поки тримається в таємниці.

Визначилися в «Доброльоті», позиционирующем себе як дискаунтер, і з вартістю авіаквитків – вони будуть приблизно на 15% нижче, ніж на аналогічних рейсах «Аерофлоту».

Також зараз ще не затверджений і точний перелік інших маршрутів авіакомпанії. Поки відомо лише те, що в найближчі роки «Добролет» буде літати за маршрутами в радіусі до 2500 км від Москви.

Перший з восьми літаків, яким незабаром доведеться літати під маркою «Доброльота» презентували в квітні. Детальніше про це – tourweek.ru/news/transport/274244/. Вже відомо, що до кінця 2018 року повітряний парк компанії збільшиться до 40 суден.

Цікаві статті: Надихаюча активна Італія, Курортне різноманітність Балі

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here