Пристрій електронагрівальний призначений для обігріву кабін кранів, додаткового обігріву складських і виробничих приміщень, не мають в повітрі вибухонебезпечної суміші. Являє собою повітряний трубчастий електричний нагрівач (ТЕН) з нержавіючої сталі в металевому перфорованому корпусі. У нас печь пэт-2.
Підприємством випускаються печі ПЕТ потужністю від 0,6 до 1,2 кВт для однофазних і трифазних мереж живлення. Приватне виробниче підприємство «ТИТАН» — провідний український виробник опалювального і водогрійного обладнання. Завод займається виготовленням виробів для обігріву приміщень будь-якого призначення, а також водопідігріву для побутових і промислових потреб.

Опалювальне обладнання ТМ ТИТАН обігріває житлові, адміністративні, і Промислові будівлі протягом 25 років. Компанія зайняла тверду позицію на українському ринку, вироблена продукція високоякісна й конкурентоспроможна з провідними світовими виробниками.

Для виробництва електричного обладнання в якості нагрівальних елементів застосовуються трубчасті електронагрівачі, які виготовляються з легованої титаном відпаленої жароміцної нержавіючої сталі на оригінальному німецькому обладнанні. Газові котли оснащені економічною і надійною автоматикою безпеки і регулювання, мікрофакельного пальника з нержавіючої сталі, регульованим датчиком тяги. Ці складові створюють для споживача комфортні і безпечні умови експлуатації, не надають шкідливого впливу на навколишнє середовище, допомагають поліпшити умови побуту.

До багато чого зобов’язує назву «Титан» асоціюється не тільки з вічним матеріалом, металом «високої чистоти», отриманими в 1925 році голландськими вченими ван Аркелем і де Буром, а й зі старими водогрійними «титанами», які вірою і правдою служили нашим бабусям і дідусям в їх будинках, на вокзалах, в поїздах. Титанами іменувалися у давньогрецькій міфології сини і нащадки Геї, — богині землі, — а це Прометей, що приніс людям вогонь, Океан, дав людям воду, Атлант, витривалою скелею одвічно тримає небосхил; — це «Титан», що дарує людям тепло і безтурботний затишок!

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяКлиника
Следующая статьяMy Favourite Books

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here