У зв’язку зі зростаючою важливістю захисту нашого довкілля ефективні пристрої фільтрації для систем вентиляції картера набувають все більшого значення фильтры для вентиляции производство для OEM-виробників дизельних двигунів. Майбутні норми викидів дизельного двигуна у всьому світі зажадають від OEM-виробників продовжувати скорочувати рівень викидів твердих частинок. Діючі стандарти на викиди у багатьох країнах і сегментах ринку поширюються на загальні рівні викидів двигуна, які включають в себе викиди з вихлопної труби і картера. Оскільки частка викидів з картера може досягати 25% від загального обсягу викидів, контроль над цим джерелом забруднення повітря має вирішальне значення для захисту навколишнього середовища нашої планети.

У сучасному світі, де людина більшу частину часу проводити в приміщення, навколишній мікроклімат і повітряне середовище має величезне значення. Якість повітря, яким він дихає будинку, в машині, громадському транспорті, в офісі або на виробництві, має великий вплив на здоров’я, самопочуття і працездатність людини. В середньому за добу людина споживає 3-4 кг. їжі і більше 16 кг. повітря! Якість цього повітря, зволоженість, чистота, температура безпосередньо залежать від інженерних систем, фильтры для вентиляции производство спеціально що забезпечують повітряний комфорт. До таких систем можна віднести систему опалення, систему кондиціонування повітря.

Основна відмінність систем кондиціонування фильтры для вентиляции производство від систем вентиляції в тому, що система кондиціонування дозволяє створити сприятливий мікроклімат в літній спекотний період року, завдяки використанню в своєму складі фреонової холодильної машини. Підготовка повітря в системах кондиціонування може включати в себе охолодження, нагрівання повітря, зволоження або осушення, фільтрацію повітря, причому система дозволяє підтримувати в приміщенні задані параметри повітря незалежно від рівня і коливань параметрів зовнішнього повітря.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here