Уві сні більшість з нас проводить третину свого життя, тому підходити до оформлення того
Стильний інтер’єр спальня Италия купить
місця, де ми відпочиваємо і спимо, потрібно ретельно. Перш за все визначитеся, яку кімнату в будинку ви хочете відвести під спальню. Від місця розташування в будинку, розміру і навіть розташування вікон буде залежати майбутній дизайн вашої спальні. Ідеальне розташування спальні — це глиб будинку або квартири, тобто в будь-якому випадку подалі від входу, щоб ні гості, ні випадкові відвідувачі не могли заглянути в цю кімнату, тому що спальня є самим інтимним приміщенням в нашому будинку і дорога сюди тільки вам.
Ідеальний варіант для спальної кімнати — це досить простора, зручна і світла кімната, яку з легкістю можна перетворити в затишну і стильну спальню. Сучасні дизайнери не дотримуються якогось певного стилю — сьогодні тут можна все спальня Италия купить. Але головне враховувати одне правило: весь інтер’єр приміщення повинен бути витриманий в одному стилі.

Особлива увага, природно, слід приділяти невід’ємного аксесуару будь-якої спальні — ліжка спальня италия купить. Форма, розмір і розташування ліжка завжди визначають весь інтер’єр спальної кімнати, тому що він завжди формується навколо цього предмета. Ліжко потрібно підбирати виходячи з розмірів спальні, тому що занадто маленька ліжко у великому приміщенні буде виглядати непоказно і недоречно, а надто велика в маленькому приміщенні — громіздко, тим самим візуально зменшуючи приміщення і роблячи кімнату тісною. Взагалі, слід у всьому дотримуватися міри: в спальні все елементи інтер’єру повинні поєднуватися один з одним, тим самим створюючи тепло і затишок вашої спальної кімнати спальня Италия купить.

Для того щоб це вийшло у вас з першого разу, варто пам’ятати про прості правила:
1) в оформленні спальної кімнати спальня Италия купить завжди використовуються пастельні тони, холодні або теплі — залежить від того, на яку сторону світла орієнтовані вікна спальні: якщо в спальні багато сонячного світла, то краще використовувати холодні відтінки, а спальні, в яку сонячне світло взагалі не потрапляє , більше підійдуть теплі світлі відтінки;
2) в спальній кімнаті недоречний яскраве світло, тому вибирайте люстри з матовими стеклами — яскраве світло ламп вони будуть робити більш теплим і прігашенним. Звичайні люстри краще замінити на несколькорожковие: світло від них не буде різати очі;
3) якщо у вас є можливість, встановіть безшумний кондиціонер, щоб в спекотні літні ночі спокійно засинати не відчуваючи ніякого дискомфорту;
4) в спальній кімнаті спальня Италия купить доречно крісло і торшер біля нього. Так ви зможете усамітнитися у своїй кімнаті і насолодитися читанням улюбленої книги перед сном.
Але, якщо у вас не вистачає ні часу, ні фантазії самостійно оформити спальню, то ми радимо вам скористатися послугами професійного дизайнера, який самостійно розробить проект дизайну вашої спальні і при цьому врахує всі ваші побажання. До того ж будь-який дизайнер допоможе вам вибрати тип і колір текстилю, меблі та інші аксесуари, допоможе підібрати правильне освітлення.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here