Туріндустрія Єгипту стоїть на шляху до відновлення. Незважаючи на значний занепад через революції, готелі, розташовані на Червоному морі, зуміли досягти рівня завантаженості в 60-70%.

До кінця року країна чекає 12 млн. іноземних туристів. Раніше в 2010 році Єгипет привернув 15 млн. туристів. Отже, скоротилися інвестиції в готельний бізнес, хоча за даними TOPHOTELPROJECTS, провідного світового провайдера інформації з будівництва готелів та готельних мереж, в даний час на всій території Єгипту заплановано до будівництва 37 нових готелів на більш ніж 10.000 номерів.

Один з найбільш дорогих готельних проектів – «Ritz Carlton Marassi Beach», готель luxury класу на 170 номерів вартістю 1,79 млрд доларів. Девелопером цього проекту стане «Emaar Properties». Відкриття готелю заплановано на грудень 2013 року. Курортний готель, який буде розташовуватися на Середземному морі поряд з Ель-Аламейном, буде включати 50 вілл luxury і поле для гри в гольф світового рівня. Крім цього, гості готелю зможуть користуватися шестикілометровим пляжем. Аеропорти, розташовані в Олександрії і Ель-Аламейні, пропонують гарне авіасполучення з Європою.

Один з найбільш дорогих готельних проектів Єгипту – «Radisson Blu Sharm el Sheikh Lagoon». Відкриття пляжного готелю на 970 номерів заплановане на липень 2013 року.

Додатково до цього п’ять готелів буде побудовано в південній частині Синайського півострова в популярному місці відпочинку – Шарм-Ель-Шейху. Перший готель буде мати 444 номери і найбільший аквапарк в країні, а, можливо, і на Близькому Сході. Відкриття даного готелю заплановано на 2013 рік. Ще чотири готелі будуть побудовані на площі в 800,000 кв. м, розташованої безпосередньо на узбережжі Червоного моря, у Шарм-Ель-Шейху, три об’єкта приблизно на 3,300 номерів будуть представляти собою бутик-готелі. Додатково між пляжем, прогулянкової набережної і готелями буде розташовуватися лагуна площею 42,000 кв. м. Завершення будівництво заплановано на 2015 рік.

 

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here