Щоб відсвяткувати перший рік роботи, ресторан Tortuga в готелі Mina A’ Salam Hotel проведе серію заходів, які допоможуть гостям готелю чудово провести час.

Тепер кожен вівторок і середу в ресторані Tortuga буде проводитися The Mexican Street Market. В рамках ярмарку на терасі при готелі будуть сервіровані столи з вишуканими стравами мексиканської кухні — справжній шведський стіл для всіх гурманів. Гості готелю зможуть вибрати з безлічі рибних, м’ясних і овочевих страв, спробувати гострі морепродукти або птицю, приготовлену за традиційним мексиканським рецептами. З дванадцятої до третьої години дня всі гості ресторану Tortuga зможуть пообідати всього за 99 дихрамів найрізноманітнішими стравами.

В рамках Fiesta de la Tortuga будуть також проходити акції, які діють протягом цілого дня. Наприклад, по неділях гості зможуть замовити чотири пляшки фірмового напою з хмелю за 99 дихрам, а в понеділок знаменитий мексиканський коктейль Маргарита буде подаватися зі знижкою 25%. Пропозиція поширюється на будь-яку кількість коктейлів, тому акція особливо сподобається великим компаніям! По вівторках ж два будь-яких традиційних мексиканських напою будуть пропонуватися за ціною одного. У середу ж, при замовленні будь-якої страви з меню, фірмові мексиканські вина обійдуться гостям вдвічі дешевше.

Гостям, які вирішили заглянути в ресторан Tortuga в четвер, буде запропонована п’ятдесятивідсоткова знижка на всі слабоалкогольні напої меню, тоді як в п’ятницю все стане значно цікавіше — на цей раз вже міцний алкоголь буде коштувати на 30% дешевше. А якщо ви захочете освіжитися після полудня, вам напевно сподобається щоденна акція Mexican Happy Hour, в рамках якої з 12 до 17 діють знижки на всі легкі коктейлі.

Всі заходи будуть проводитися під контролем Оскара Рито — нового шеф-кухаря ресторану Tortuga.

Прибув у готель Mina A’ Salam Hotel прямо з Мексики, кухар проходив стажування у багатьох ресторанах класу люкс, серед яких знаменитий іспанський El Bulli і голландський Vermeer. Оскар Рито висловив надію, що багатий досвід дозволить йому перетворити заклад в кращий ресторан мексиканської кухні на всьому Близькому Сході. Він висловив надію на те, що всі гості, що відвідали ресторан Tortuga, зможуть на час відчути себе частиною мексиканської культури, і обов’язково захочуть повернутися сюди знову!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here