Згідно з новим законопроектом, поданим президентом країни Томасом Ременгесау, на території Палау будуть зводити тільки п’ятизіркові готелі…

Влада вирішила заохотити приїзд в державу забезпечених гостей, а не безліч бідних мандрівників. Президент Палау розуміє, що при цьому туристичної потік в країну впаде, але вважає, що в сумі витрати відпочиваючих збільшаться, тому що на відпочинок приїдуть заможні мандрівники.

Також Ременгесау звернувся до елітних готелів з проханням створювати гідну туристичну інфраструктуру, наприклад, оснащувати готелі системами водоочищення і будувати дороги.

Влади Палау підуть назустріч бізнесменам, які будуть це робити, і нададуть їм послаблення і податкові пільги.

Республіка Палау – острівна країна, яка знаходиться в Філіппінському море Тихого океану і часто асоціюється з США. Частка туризму становить близько 85% ВВП Палау.

Але висока туристична активність погано відбивається на природі держави: коралові рифи руйнуються. Курорти Палау популярні серед китайців, які відпочивають тут за скромну суму грошей.

Тривалість перельоту з Москви в Палау становить близько 18 годин. Авіакомпанії не виконують прямих рейсів в цьому напрямку. За інформацією сервісу Aviasales, квиток у найбільший місто Палау Корор, і назад обійдеться більш ніж в 342 тис. рублів на людину.

 

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here