В мире | Online Games News
Вторник, Март 19, 2024
Незважаючи на чергову «істерію» в російських ЗМІ про тривають четвертий день масових антиурядових демонстраціях у Бангкоку, відпочинок іноземних туристів в Таїланді, як і раніше залишається безпечним.
У міжнародному аеропорту Нанкін Лукоу, розташованому в східній частині Китаю, пасажир взяв з собою на борт літака 15 кг млинців... Чоловік працює за кордоном, тому, зустрівши китайський Новий рік в родинному колі на батьківщині, вирішив забрати з собою багато млинців.
На цьому тижні в бгогосфере піднялася справжня галас навколо зявилася на сайті сочинського курорту «Роза хутір» інформації про різке підвищення цін на скі-паси в період з 26 грудня по 10 січня 1850 рублів до 2650 рублів на день катання з людини.
Польоти цивільної авіації з Франкфурта (ФРН) в єгипетський Шарм-ель-Шейх можуть бути відновлені в жовтні поточного року, повідомляють єгипетські ЗМІ, посилаючись на керівництво аеропорту Шарм-ель-Шейха...
В якості покарання за крадіжку чоловіка і жінку з Австралії змусили пройти «стежкою ганьби»... Туристів провели по вулиці індонезійського острова Гілі Траванган (архіпелаг Гілі). Імена австралійців не називають, на їх грудях висіли таблички з написами: «Я злодій.
Німець, відпочивальник на тайському острові Пхукет, зістрибнув з девятого поверху готелю і вижив... 53-річний чоловік пробив дах кафе, розташованого нижче, і отримав кілька травм, включаючи перелом руки.
Дві змії і майже 30 ящірок вилучили співробітники аеропорту Домодєдово у російського громадянина, що прилетів регулярним рейсом з Гонконгу... Конфісковані тварини передані Центру перетримки, підвідомчій московського Департаменту природокористування.
Цілком імовірно, що в Сочі зроблять гральну зону «Червона Поляна»... На даному указі підписався премєр-міністр Дмитро Медведєв. Як стверджують джерела, в документі йдеться, що розміри зони складуть 165 026 кв.
Прора – колишній нацистський санаторій на острові Рюген у Балтійському морі – отримає статус елітного курорту... Його відкриють у жовтні цього року. На території Прори вже побудовані пятизіркові готелі, будинки з елітними квартирами і апартаментами, розкішні ресторани, спа-центр.
Громадяни Північної Кореї отримують великий прибуток від продажу марихуани туристам з Китаю... Зокрема, так заробляють на життя жителі вільної економічної зони Расон. Територія розташована на кордоні з провінцією Гірін (КНР) і Приморським краєм (РФ).
- Advertisement -

POPULAR POSTS

MY FAVORITES

I'M SOCIAL

0ЧитателиЧитать
0ЧитателиЧитать
14,700ПодписчикиПодписаться