Турбизнес | Online Games News
Вторник, Март 19, 2024
У нинішньому році потік туристів у Туреччину знизився, тим не менш підсумки літнього сезону за даним напрямом туроператорами оцінюється позитивно, турецькі курорти залишаються одними з найбільш популярних на російському туристичному ринку.
Нова програма субсидій іноземним авіакомпаніям, організуючим рейси на місцеві курорти, вводиться в Туреччині. Про це виданню Hurriyet заявив міністр туризму країни Махір Унал. За кожен рейс, що відправився в Анталью, Даламан, Ізмір, Аланію або Бодрум, авіакомпанія буде отримувати $6000.
За прогнозами туроператорів, виїзний туризм Україні вдасться зберегти, але на мінімальному рівні... До нестабільної політичної ситуації додається дію інших, неполітичних негативних факторів: курс гривні впав майже в два рази, активізуються малозрозумілі фінансові схеми, візові служби країн, що обіцяють Україні безвізовий режим, все частіше відмовляють українським туристам.
Керівництво Таїланду має намір викорінити секс-туризм. Про плани покінчити з репутацією Таїланду як секс-столиці світу заявив міністр туризму королівства Кобкан Ваттанаврангкал... За словами чиновника, у відомстві вважають, що секс-індустрія в країні повинна бути знищена, а країна повинна асоціюватися з якісним туризмом.
Минулого тижня понад 60 туристів так і не змогли вирушити за маршрутом Москва – Соловки – Санкт-Петербург на теплоході «Шліссельбург» по лінії туроператора «Агідель-Круїз». Круїзний лайнер компанії «Агідель-Круїз» повинен був вийти з московського порту Північний Річковий вокзал ще 22 липня, але так і не вийшов.
Глава красноярського філії туристичного оператора Sunmar наклав на себе руки. Колеги підозрюють, що причиною самогубства стали борги... Особу чоловіка не називається. Родичі бізнесмена вважають, що його вбили.
Петербурзька туристична компанія «Солвекс-Турне» оголосила про припинення діяльності, ставши, таким чином, одинадцятим збанкрутілому туроператором в цьому сезоні. Представники «Солвекс-Турне» повідомили, що компанія застрахована на загальну суму 150 млн.
Сьогодні стало відомо, що у звязку з виниклими фінансовими труднощами припиняє свою діяльність туроператор «Синій птах», що працює за Білорусії. Як повідомили в обєднанні «Турпомощь», вперше про проблеми в компанії «Синій птах» стало відомо минулого тижня, після звернення з турагентства, в якому повідомлялося, що їхня клієнтка не змогла заселитися в готель в Білорусії.
Росіянам, які не можуть вилетіти з Таїланду, продовжили відпочинок за рахунок туроператорів... За словами Майї Ломідзе, виконавчого директора Асоціації туроператорів Росії (АТОР), це стосується туристів, які не змогли вчасно вилетіти до Росії з островів Самуї і Пхукет, тому що їх рейси затримали.
Тамару Халецкую, що є гендиректором збанкрутілої фірми «Солвекс-Турне», помістили під домашній арешт... Куйбишевський районний суд Санкт-Петербурга погодився з доводами слідчих, які побоювалися, що Халецька може спробувати втекти від слідства.
- Advertisement -

POPULAR POSTS

MY FAVORITES

I'M SOCIAL

0ЧитателиЧитать
0ЧитателиЧитать
14,700ПодписчикиПодписаться