События | Online Games News
Вторник, Март 19, 2024
Набирає обертів скандал навколо пяного дебошу, вчиненого дрібним саратовським бізнесменом Сергієм Кабаловым на борту авіалайнера, що летів з Москви до Хургади. Головне управління транспортної поліції МВС Росії оголосило про порушення за даним фактом кримінальної справи.
Британський мандрівник Деріл Бхандал помер від травм, отриманих в результаті бійки в готелі Іспанії... 36-річний британець керував будівельною організацією. 10 лютого, коли чоловік відзначав свій день народження в готелі, розташованому в південно-західній частині острова Тенеріфе, він посварився з британської парою, яка проживає в тому ж готелі.
У центральній частині тайської провінції Аюттхая в результаті аварії катера на річці загинуло близько 20 чоловік... Ще кілька десятків отримали поранення. Про це повідомляє Bangkok Post.
В Індії невідомий чоловік напав на 32-річну німецьку мандрівницю... У понеділок, 20 лютого, жінка зустріла захід на пагорбі неподалік від міста Майсур в південно-західній частині Індії.
У сафарі-парку Phuchada Safari, розташованому на острові Пхукет, слон затоптав до смерті свого погонича... Як повідомляють тайські ЗМІ, погонич був пяний, чим і спровокував агресію тварини, яке підхопило його хоботом, потім кинув на землю і затоптало.
У вівторок, 28 жовтня, індійському штаті Гоа під час морської екскурсії в штормову погоду потонули три російські туристки. Повідомляється, що особи всіх загиблих жінок вже встановлені, це – Ірина Булатова, Тетяна Ніколаєва Анна Куликова.
Під час перебування в Китаї компанія з восьми мандрівників поскаржилася на обслуговування в одному з місцевих ресторанів, після чого офіціанти накинулися на них з ножами... Пригода сталася у місті Ліцзян в південній провінції Юньнань.
У китайському зоопарку Yunnan Wild Animal Park відвідувачі, роблячи знімки на память, до смерті закатували двох павичів... Птахів передавали з рук у руки, виривали на память піря, тому спочатку один, а через три дні і другий павич померли від шоку.
Сьогодні в 13 годин за московським часом (або в 16 за місцевим) в Лаосі при заході на посадку зазнав катастрофи турбогвинтовий пасажирський літак ATR 72 авіакомпанії Lao Airlines, що виконував рейс Вєнтьян-Пакс.
На цьому тижні в Таїланді сталося відразу два трагічні події з нашими співвітчизниками: два росіянина один за одним загинули в курортній Паттайя. Один турист загинув у ДТП, який врізався на великій швидкості на мотоциклі в металеве огородження.
- Advertisement -

POPULAR POSTS

MY FAVORITES

I'M SOCIAL

0ЧитателиЧитать
0ЧитателиЧитать
14,700ПодписчикиПодписаться